Uz Eveline nokti su uvijek zdravi

Eveline 8u1 lak za nokte – uvijek najbolji izbor

Za proizvode nema boljeg marketinga od recenzije samih kupaca, a iako su o ovome proizvodu već su ispričane mnoge lijepe priče, mi vam donosimo jednu od mnogih poznatih blogerica na našem području.

Prvi proizvod koji želim spomenuti jest Eveline 8 u 1 lak za nokte. Smatram da je to najbolji lak za zdravlje noktiju na cijelomu svijetu! Moram vam, ipak, priznati da je jedini razlog zašto sam ga kupila to što mi je bilo suludo da postoji proizvod 8 u 1. Dakle, lak potiče rast noktiju, poboljšava elastičnost nokta, štiti nokte od lomljenja i listanje te ih ojačava. Ovaj lak je zapravo desetodnevna terapija za nokte. Koristi se tako da se četiri dana svaki dan nanosi po jedan sloj laka te se peti dan nokti ostavljaju bez laka. Zatim se lak nanosi po jedan sloj od šestog do devetog dana te se deseti dan nokti ponovno odmaraju. Zašto volim ovaj proizvod? Jedan od razloga je zato što prekrasno izgleda na noktima! Ponekad ga nosim u dva sloja samo zato što je divan. Nekako ploču nokta učini ružičastom, a vrh nokta bijelim tako da izgleda kao umjerena francuska manikura. Cijena mu je oko 20-ak kuna. Što se tiče zdravlja noktiju, moji su nokti prekrasni od kada ga koristim. Zbilja imam duge i čvrste nokte. Naravno, postoji još nekoliko trikova kojima se koristim, ali zasigurno je Eveline 8 u 1 lak za nokte pridonio njihovu zdravlju.

Više o našim proizvodima u odabiru dotične blogerice pročitajte ovdje, a za sva ostala pitanja slobodno nas kontaktirajte na pohit@pohit.hr.