Savršen set iz Dependa

MUST HAVE SVAKOG ŽENSKOG ORMARIĆA

Nova generacija lakova za nokte koji se suše ispod LED lampe i koji su postojani najmanje od 2 do 3 tjedna. Depend GelLack-ovi su revolucionarni novi lakovi za još jednostavnije korištenje jer se nanose lakše od uobičajenih lakova za nokte.

Površina je GelLacka iznimno postojana i visokog sjaja. Prije nego što nanosimo GelLack nije potrebno obraditi površinu nokta rašpicom te time nokt izložiti oštećenju – vaši su nokti zaštiteni i prirodna se kvaliteta nokta poboljša ispod GelLacka.

Nakon nanošenja posljednjeg sloja laka površina GelLacka će biti potpuno suha. Možete ih dirati i također su otporni na udarce. Dobro funkcioniraju i na noktima na nogama gdje je lak još duže postojan. GelLackovi se jednostavno uklanjaju pomoću GelLack odstranjivača bez da bi pritom oštetili prirodnu pokožicu nokta.

Odstranjivač je u obliku gela, stoga je nanošenje jednostavno. LED lampa djeluje s adapterom (nije na baterije) i ugrađenu ima satnicu s kojom će te uvjek zadobiti odgovarajuću snagu svijetlosti te odgovarajuće vrijeme i time osigurali potpune GelLack rezultate. »Obligatory Starter Kit« sadrži sve potrebno za nanošenje GelLack-a osim lakova u bojama koje odabirete prema vašim željama. Također, ne sadrži odstranjivača kojeg kupujete odvojeno.