Albea
Dugogodišnji talijanski proizvođač kruha za toast . Na hrvatskom tržištu prisutan brandom “Forno di Bologna “. Danas djeluje u sastavu grupacije “Colussi Group”.
KRUH ZA TOST FORNO DI BOLOGNA 330 g
Kat.br. 8007453000207
SASTOJCI: pšenično brašno tipa „0“, voda , biljno ulje (palmino) 4,3%, dekstroza 3,8%, kvasac, sol, ekstrakt ječmenog slada. Tretirano etilnim alkoholom.
Proizvod sadrži gluten. UVJETI ČUVANJA: čuvati na suhom i hladnom mjestu.
ZEMLJA PODRIJETLA: Italija
KRUH ZA TOST INTEGRALNI 330 gr
Kat.br. 8002590063870
KRUH PRODULJENE SVJEŽINE S INTEGRALNIM BRAŠNOM, SUNCOKRETOVIM ULJEM I DEKSTROZOM
SASTOJCI: Integralno pšenično brašno (64%) – voda – suncekrotovo ulje (4,1%) – dekstroza (3,7%)-kvasac – sol – zobena vlakna – pšenični gluten – ekstrakt ječemenog slada. Može sadržavati soju u tragovima. Tretirano etilnim alkoholom. Zemlja podrijetla: Italija. ČUVATI NA SUHOM I HLADNOM MJESTU.