Grissin bon

Od male privatne tvrtke do talijanskog leader-a pekarskih proizvoda. Grissin Bon već 3 generacije zauzima vodeće mjesto u proizvodnji i prodaji dvopeka i grissina u Italiji . Hrskavi, ukusni , originalni i zdravi proizvodi rezultat su 50 godišnje tradicije i pomno biranih sastojaka i receptura.

DVOPEK NORMALE 330g

Kat.br.8001405003421

GRISSIN BON DVOPEK

Sastojci: PŠENIČNO brašno , suncokretovo ulje, šećer, kvasac, ekstrakt JEČMENOG slada, jodirana sol (sol, kalijev jodid 0,007%), prirodne arome. MOŽE SADRŽAVATI TRAGOVE SOJE.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Držati dalje od izvora topline.

Neto količina : 330g

Proizvođač/zemlja podrijetla: GrissinBon Spa, Via Pacinotti 4, S.Ilario d’Enza (RE), Italija

Distributer: Pohit d.o.o. , Kobiljačka 16, 10361 Sesvetski Kraljevec, Hrvatska, tel. 012003589

Najbolje upotrijebiti do i br.serije:  otisnuto na pakiranju

Prosječna hranjiva vrijednost  na 100g : energija: 1713kj/405kcal; masti 5,3g, od kojih zasićene masne kiseline: 0,8g; ugljikohidrati: 76,7g, od kojih šećeri: 5,0g; vlakna:3,0g; bjelančevine:11,1g; sol: 1,5g; jod 45,0 µg  (30%VNR*) *VNR- preporučeni unos (PU).

DVOPEK INTEGRALE 330g

Kat.br. 8001405004435

GRISSIN BON DVOPEK OD INTEGRALNOG BRAŠNA

Sastojci :  PŠENIČNO brašno, PŠENIČNE mekinje 7% , suncokretovo  ulje, kvasac, šećer, ekstrakt JEČMENOG slada,  jodirana sol (sol, kalijev jodid 0,007%), PŠENIČNO brašno s dodatkom slada, prirodne arome. MOŽE SADRŽAVATI TRAGOVE SOJE.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Držati dalje od izvora topline.

Neto količina : 330g

Proizvođač/zemlja podrijetla: GrissinBon Spa, Via Pacinotti 4, S.Ilario d’Enza (RE), Italija

Distributer: Pohit d.o.o. , Kobiljačka 16, 10361 Sesvetski Kraljevec, Hrvatska, tel. 012003589

Najbolje upotrijebiti do i br.serije:  otisnuto na pakiranju

Prosječna hranjiva vrijednost  na 100g : energija: 1647kj/390kcal; masti 5,8g, od kojih zasićene masne kiseline: 0,9g; ugljikohidrati: 67,7g, od kojih šećeri: 4,5g; vlakna:7,5g; bjelančevine:13,0g; sol: 1,5g; jod 45,0 µg  (30%VNR*) *VNR- preporučeni unos (PU).