DOBRO DOŠLI U POHIT

Hvala što ste posjetili naše stranice.

Osnovna djelatnost tvrtke je distribucija proizvoda prehrambenog, neprehrambenog asortimana te proizvoda za ljepotu i njegu. Kroz partnerske odnose s našim principalima , kao i našim kupcima uspjeli smo izgraditi prepoznatljive brandove zastupljene na svakom dijelu našeg tržišta.

Zahvaljujući kvalitetnoj, i prije svega iskrenoj suradnji s našim partnerima, pojedine brendove uspjeli smo dovesti do pozicije tržišnih lidera, a svako novo partnerstvo za nas uvijek predstavlja izazov jer bilo koji provjereni brend na tržištu samo traži svoju priliku, a mi smo tu da mu omogućimo najbolji tretman.

Surađujemo s preko 40 proizvođača iz zemalja Europske unije i šire, a naši kupci su svi značajniji trgovački subjekti na tržištu HR.

Od svog osnutka Pohit je orijentiran na proizvode koji krajnjem kupcu pružaju odgovarajuću vrijednost za utrošen novac, što se pokazalo presudnim u uspješnom poslovanju tvrtke. Zahvaljujući kvaliteti naših proizvoda, njihovi korisnici redovito im se vraćaju, a mnogobrojnim marketinškim aktivnostima uvijek nastojimo našim kupcima dati dodatnu vrijednost za njihov novac.

Posebnu značajnost Pohita čine njegovi zaposlenici koji svojim profesionalnim pristupom uspješno odgovaraju zahtjevima suvremenog tržišnog poslovanja na zadovoljstvo svih u lancu opskrbe.

U dostizanju postavljenih ciljeva Pohit koristi sve raspoložive resurse na optimalan način, što mu osigurava stabilnu poziciju na tržištu, kao i optimističan pogled u budućnost.

Iz tog razloga, ono što nam je samo potrebno jest samo jedna prilika.

NA HRVATSKOM TRŽIŠTU ZASTUPAMO :