NEPREHRANA

U ponudi se nalaze proizvodi iz više kategorija : čišćenje i higijena kućanstva, preparativna i dekorativna kozmetika, parfemi i toaletne vode, hrana za kućne ljubimce.

Dramers S.A. osnovan je 1992. godine kao mali obiteljski posao. Od samog početka svoje aktivnosti ova poljska tvrtka čini ono što najbolje zna, pružiti kupcima proizvode vrhunske kvalitete.Tvrtka izvozi u više od 50 zemalja širom svijeta , te zapošljava više od 300 zaposlenika, a mjesečno proizvodi više od 3,5 milijuna proizvoda.Na našem tržištu poznata je po brandovima : Brait osvježivači , Look Expert šamponi i balzami, Jean Marc poklon setovi i dezodoransi, Men perfect muška kozmetika i drugi …

Linija visoko kvalitetnih talijanskih proizvoda za čišćenje kućanstva: od sredstva za čišćenje u kremi, izbijeljivača, solne kiseline do odštopavača , wc osvježivača i dr. Na našem tržištu prisutni su više od 15 godina. Iz navedene linije posebno bi izdvojili : “Meglio odmašćivač” – univerzalno sredstvo za odmašćivanje čiju su kvalitetu i široku primjenu prepoznali i hrvatski potrošači.

Turski proizvođač visoko kvalitetnih i učinkovitih sredstava za čišćenje, deterdženata i tekućih sapuna. Osnovana 1980. godine , danas tvrtka Viking izvozi u 60 zemlja svijeta. Kvaliteta, higijena, održivost i sigurnost 4 su principa na kojima se ova tvrtka temelji. , Kao “trend setter” održivosti u regiji , Viking je i višestruko nagrađivan: 2011. godine za smanjenje otpada, pametno upravljanje i korištenje prirodnih izvora, tehnologije unapređenja energetske učinkovitosti i recikliranja s “Golden Sustainability Award” , te 2014. godine “Green Point Appreciation Award”.