PREHRANA

U ponudi se nalazi široki spektar prehrambenih proizvoda, od osnovnih kao kukuruzna krupica, tijesto, kruh za toast, biljno vrhnje za kuhanje i šlag, koznervirano provrće (kukuruz, grašak i sl) pa sve do konditorskih proizvoda (keksi, vafli, čokolade i sl).

Talijanski proizvođač kukuruzne krupice s dugogodišnjim tradicijom i sastavni dio meksičke GRUMA Milling Grupacije (najvećeg svjetskog proizvođača MASE – meksičke mješavine za tortilje). Osnovna djelatnost tvrtke je obrada sirovog i kuhanog kukuruznog brašana (žuto i bijelo ) čije podrijetlo je isključivo talijansko. 2016. godine tvrtka otvara novi mlin koji je tehnološki toliko napredan da u svijetu postavlja nove standarde u kvaliteti gotovog proizvoda. NDF je inovativni partner kada je u pitanju vrhunska kvaliteta mljevenih kukuruznih proizvoda: kukuruzna brašna i brašna, preželatinizirani kukuruzni proizvodi. Kvalitetu NDF -ove kukuruzne krupice prepoznalo je i naše tržište na kojemu je ista prisutna već više od 20 godina.

Temelj IPSA uspjeha? Biti uvijek korak ispred. Od 1999. godine, među prvim tvrtkama s certifikatom kvalitete. Utemeljena 1978 godine, Ipsa danas predstavlja veliko poduzeće koje pruža brzi odgovor zahtjevima tržišta i visoko kvalitetne proizvode. Iz svoje opsežne i inovativne ponude u Hrvatskoj je najpoznatija po Halta prehrambenom proizvodu na bazi biljne masti (biljno vrhnje za šlag ) koji je već više od 20 godina prisutan u našim kuhinjama kao neizostavan dodatak raznim slasticama.

Brand konditorskih proizvoda koji se nalazi u sastavu grupacije AS Group iz Jelaha, Bosna i Hercegovina, u čijem asortimanu možete pronaći kakove ploče, kekse, vafle i razne grickalice.

Osnovan 1972. kao dio poduzeća Velepromet Visoko sa ciljem prerade i pakiranja kave i niza prehrambenih proizvoda , te je odmah postao prepoznatljiv po prženoj i mljevenoj kavi ZLATNA DŽEZVA. 1980. Vispak d.d. instalira kompletne proizvodne linije za kavu, kikiriki, praškaste proizvode i začine za jelo, dok sa proizovdnjom čokolade započinje 2000. godine.

Klas d.d. Sarajevo bavi se proizvodnjom tjestenine, slastičarskih i konditorskih proizvoda. Predstavlja kompaniju s tradicijom koja svoje poslovanje temelji na vrhunskoj kvaliteti proizvoda, primjenjujući međunarodno priznate standarde upravljanja kvalitetom (ISO, HACCP i Halal). Nalazi se u sastavu “AS Group” iz Tešnja, Bosna i Hercegovina. Na našem tržištu možete pronaći KLAS čajne kolutiće i poznate bosanske lokume.

Tvrtka LION iz Sv. Nikole, Makedonija, osnovana je 1998. godine. Predstavlja uspješnu makedonsku tvrtku koja proizvodi visokokvalitetne konditorske proizvode, nagrađene zlatnim medaljama. Osim na makedonskom tržištu, LION proizvodi prisutni su i u drugim zemljama regije i Europe. U Hrvatskoj je tvrtka prepoznatljiva po svojem Leona krem namazu.

Iako je prvi mlin na parni pogon izgrađen u Sremskoj Mitrovici još početkom 20. stoljeća, brand Panona postoji tek od 2006. godine. Naime, Panona tjestenina proizvodi se u potpuno automatiziranoj tvornici. Proizvođač, Mitisides Point iz Sremske Mitrovice ,Srbija, uz dva mlina velikih kapaciteta, u vlasništvu ima i prvoklasnu pekaru i tri maloprodajna objekta. Iz širokog asortimana visokokvalitetnih mlinskih i pekarskih proizvoda, svježe i sušene tjestenine koje ova tvrtka proizvodi , na hrvatskom tržištu prisutni su: Panona tjestenina i Panona durum tjestenina.

Dugogodišnji talijanski proizvođač kruha za toast. Na hrvatskom tržištu prisutan brandom “Forno di Bologna “. Danas djeluje u sastavu grupacije “Colussi Group”.

Privatna obiteljska tvrtka osnovana 1922. godine u talijanskoj pokrajini Alto Adige poznata po visokokvalitetnim i ukusnim mješavinama žitarica , cornflakes-u i muesli-ma. U našim trgovinama prisutna je putem Venosta proizvoda. O kvaliteti istih svjedoči činjenica da se Venosta proizvodi nalaze već više od 20 godina na našim policama.

Colussi Group je privatna talijanska prehrambena tvrtka. Nastao je kao mali, zanatlijski proizvođač hrane 1911. Kroz stalnu potragu za izvrsnošću, Colussi je izrastao u solidnu tvrtku čije raznovrsne operacije u visokokvalitetnom prehrambenom sektoru također su joj donijele uspjeh na glavnim europskim tržištima.

Kvaliteta, bez kompromisa.