PREHRANA

U ponudi se nalazi široki spektar prehrambenih proizvoda, od osnovnih kao kukuruzna krupica, tijesto, kruh za toast, biljno vrhnje za kuhanje i šlag, koznervirano provrće (kukuruz, grašak i sl) pa sve do konditorskih proizvoda (keksi, vafli, čokolade i sl).

Talijanski proizvođač kukuruzne krupice s dugogodišnjim tradicijom i sastavni dio meksičke GRUMA Milling Grupacije (najvećeg svjetskog proizvođača MASE – meksičke mješavine za tortilje). Osnovna djelatnost tvrtke je obrada sirovog i kuhanog kukuruznog brašana (žuto i bijelo ) čije podrijetlo je isključivo talijansko. 2016. godine tvrtka otvara novi mlin koji je tehnološki toliko napredan da u svijetu postavlja nove standarde u kvaliteti gotovog proizvoda. NDF je inovativni partner kada je u pitanju vrhunska kvaliteta mljevenih kukuruznih proizvoda: kukuruzna brašna i brašna, preželatinizirani kukuruzni proizvodi. Kvalitetu NDF -ove kukuruzne krupice prepoznalo je i naše tržište na kojemu je ista prisutna već više od 20 godina.

Temelj IPSA uspjeha? Biti uvijek korak ispred. Od 1999. godine, među prvim tvrtkama s certifikatom kvalitete. Utemeljena 1978 godine, Ipsa danas predstavlja veliko poduzeće koje pruža brzi odgovor zahtjevima tržišta i visoko kvalitetne proizvode. Iz svoje opsežne i inovativne ponude u Hrvatskoj je najpoznatija po Halta prehrambenom proizvodu na bazi biljne masti (biljno vrhnje za šlag ) koji je već više od 20 godina prisutan u našim kuhinjama kao neizostavan dodatak raznim slasticama.

Brand konditorskih proizvoda koji se nalazi u sastavu grupacije AS Group iz Jelaha, Bosna i Hercegovina, u čijem asortimanu možete pronaći kakove ploče, kekse, vafle i razne grickalice.

Osnovan 1972. kao dio poduzeća Velepromet Visoko sa ciljem prerade i pakiranja kave i niza prehrambenih proizvoda , te je odmah postao prepoznatljiv po prženoj i mljevenoj kavi ZLATNA DŽEZVA. 1980. Vispak d.d. instalira kompletne proizvodne linije za kavu, kikiriki, praškaste proizvode i začine za jelo, dok sa proizovdnjom čokolade započinje 2000. godine.

Iako je prvi mlin na parni pogon izgrađen u Sremskoj Mitrovici još početkom 20. stoljeća, brand Panona postoji tek od 2006. godine. Naime, Panona tjestenina proizvodi se u potpuno automatiziranoj tvornici. Proizvođač, Mitisides Point iz Sremske Mitrovice ,Srbija, uz dva mlina velikih kapaciteta, u vlasništvu ima i prvoklasnu pekaru i tri maloprodajna objekta. Iz širokog asortimana visokokvalitetnih mlinskih i pekarskih proizvoda, svježe i sušene tjestenine koje ova tvrtka proizvodi , na hrvatskom tržištu prisutni su: Panona tjestenina i Panona durum tjestenina.

Privatna obiteljska tvrtka osnovana 1922. godine u talijanskoj pokrajini Alto Adige poznata po visokokvalitetnim i ukusnim mješavinama žitarica , cornflakes-u i muesli-ma. U našim trgovinama prisutna je putem Venosta proizvoda. O kvaliteti istih svjedoči činjenica da se Venosta proizvodi nalaze već više od 20 godina na našim policama.