DOBRO DOŠLI U OSOR PROMET

Hvala što ste posjetili naše stranice.

Poduzeće Osor-promet d.o.o. osnovala je obitelj Čepe davne 1991. godine sa ciljem da se tvrtkama ili pojedincima omogući da na jednome mjestu mogu kupiti i dogovoriti ugradnju kompletnog bravarskog ili stolarskog materijala iz asortimana.

S vremenom , kako je jačala kupovna moć , proširili smo djelatnost na uvoz i ugradnju protuprovalnih vrata najviše sigurnosne kategorije , portafonske sustave i elektro-instalacije. Danas, osim sa brojnim građevinskim tvrtkama i privatnim investitorima , surađujemo i sa većinom komunalnih poduzeća koja se bave održavanjem zgrada.

Također, veliki segment našega poslovanja čini planiranje i izrada sustava zaključavanja te plasman sigurnosnih cilindara zaštićenih profila, što onemogućuje kopiranje ključeva osim u našemu servisu ili ovlaštenim radnjama.

Naša ključarska radnja, sa elektronskim i tehnički najsofisticiranijim mašinama , izrađuje većinu standardnih i specijalnih ključeva , te kodirane auto ključeve sa fiksnim i crypto kodom.

Zadovoljstvo će nam biti ukoliko nas posjetite u našem maloprodajnom prostoru u Zagrebu ili nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona.

Goran Čepe , direktor

GENERALNA ZASTUPSTVA