Dekorativna kozmetika

Oči, usne, lice, nokti . Apsolutno sve što Vam je potrebno za savršeni i potpuni makeup od glave do pete: lakovi za njegu i uljepšavanje noktiju, maskare , tuševi, serumi ,olovke, korektori, tekući puderi, puderi u kamenu, rumenila, ruževi i sjajila, primeri.

Osnovana 1983. godine, danas predstavlja jednu od vodećih kozmetičkih tvrtki u Poljskoj. Nudi široki spektar proizvoda iz preparativne i dekorativne kozmetike. Svojim je proizvodima prisutna u preko 70 zemalja. Inovativnost, dobar dizajn, uravnotežen odnos cijene i kvalitete, te brzi odgovori na nove trendove čine uspješnost ove tvrtke. U Hrvatskoj su Eveline Cosmetics proizvodi dostupni od 2006 godine.

Najprodavaniji kozmetički brend Depend u Švedskoj postoji još od 1952. godine, a svoju je ponudu proširio na čak 30 zemalja. U Hrvatskoj je prisutan od 2013. godine. Depend je specijaliziran za njegu noktiju, ukrašavanje noktiju, lakove za nokte, umjetne nokte, te ostalu dekorativu kao što su umjetne trepavice i proizvodi za oblikovanje obrva. Raznolik i zanimljiv spektar Depend proizvoda nudi za svakog ponešto.