Meglio

Linija visoko kvalitetnih talijanskih proizvoda za čišćenje kućanstva: od sredstva za čišćenje u kremi, izbijeljivača, solne kiseline do odštopavača , wc osvježivača i dr. Na našem tržištu prisutni su više od 15 godina. Iz navedene linije posebno bi izdvojili : “Meglio odmašćivač” – univerzalno sredstvo za odmašćivanje čiju su kvalitetu i široku primjenu prepoznali i hrvatski potrošači.

Meglio odmašćivač univerzalni limun sš 750 ml

Kat.br.8002015003467

Sredstvo za odmašćivanje, idealan za čišćenje pećnica, dimnjaka, roštilja, posuda, radnih površina, naročito prljavih podova, motora, vozila itd. Način uporabe:   nanesite sredstvo na površinu za čišćenje, ostavi nekoliko sekundi djelovati i isperite vodom; pećnica se pri tome mora zagrijati na 50-60 oC; filtere kuhinjske nape ostavite nekoliko minuta u 10 %-tnoj toploj otopini proizvoda. Ne preporuča se korištenje na polikarbonatima (prozirni plastični materijali (npr.tuš kabine)) i na prirodnom drvetu. Kod obojanih tkanina prvo testirati proizvod na nekom manje vidljivom mjestu.

SASTOJCI:  <5% neionski tenzidi i kationski tenzidi, fosfati, bojilo, parfem, limonene. UPOZORENJA: štetno za organizme koji žive u vodi. Čuvati izvan dohvata djece. Ne udisati pare, rabiti u dobro prozračenom prostoru. U slučaju dodira s očima odmah isprati s puno vode i zatražiti savjet liječnika. Ako se proguta hitno zatražiti savjet/pomoć liječnika i pokazati naljepnicu ili spremnik. U slučaju zdravstvenih tegoba nazvati centar za kontrolu otrovanja. Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi. Osobe s osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati uputa za doziranje i izbjegavati dulji dodir ruku s otopinom sredstva za pranje.