BRAIT SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

Visoko učinkovita sredstva za čišćenje i njegu raznih površina i materijala: čišćenje i poliranje drvenog namještaja , univerzalnog sredstva i drugi.

BRAIT SREDSTVO ZA POLIRANJE DRVENOG NAMJEŠTAJA U SPREJU 350ML

Kat.br.5908241708653

Brait classic sredstvo za poliranje namještaja u spreju.Čisti, njeguje i štiti vaš namještaj od prašine.Zahvaljujući modernoj formuli „protect system +“.Brait uklanja sve vrste nečistoće i štiti namještaj, štiti od ogrebotina i mrlja, ostavlja prekrasan sjaj i ugodan miris.

Način uporabe: dobro protresti prije uporabe. Raspršiti na željenu površinu s udaljenosti od približno 20cm držeći bocu uspravno, ne koristiti na nezaštićenim drvenim površinama, ne koristiti za čišćenje LDC i plazma zaslona, prije čišćenja antiktnog namještaja konzultirati stručnjaka za namještaj. Ne preporuča se za čišćenje podova zbog opasnosti od klizanja.

Opasnost: vrlo lako zapaljivo, aerosola. Spremnik je pod tlakom, može prsnuti ako se zagrijava.Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina.Ne pušiti. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Spremnik je pod tlakom. Ne bušiti, niti paliti čak niti nakon uporabe. Zaštiti od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50°C/122°F.

Kapacitet: 350 ml

BRAIT UNIVERZALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE U SPREJU 350ML

Kat.br. 5908241708684

Brait multiclean univerzalno sredstvo za čišćenje u spreju. Zahvaljujući modernoj formuli „protect system+“, brait uklanja vrste nečistoća i štiti s radnih površina, štiti od ogrebotina i mrlja, ostavlja prekrasan sjaj i ugodan miris. Brait se može koristiti za čišćenje TV/HIFI/VIDEA, kokpita auta, metala, namještaja, stakla i plastike.

Način uporabe: dobro protresti prije uporabe. Raspršiti na željenu površinu s udaljenosti od približno 20cm držeći bocu uspravno. Ne koristiti na nezaštićenim drvenim površinama. Ne koristiti za čišćenje LCD/plazma zaslona. Prije čišćenja antiknog namještaja konzultirati stručnjaka za namještaj. Ne preporuča se za čišćenje podova zbog opasnosti od klizanja. Brait multiclean univerzalno sredstvo za čišćenje u spreju.

OPASNOST: vrlo lako zapaljivo AEROSOLA. Spremnik je pod tlakom. Može prsnuti ako se zagrijava. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. Ne pušiti. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarenoj površini. Spremnik je pod tlakom: ne bušiti, niti paliti čak niti nakon uporabe. Zaštiti od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi 50°C/122°F.

Sadrži: methylisothiazolinone. Može izazvati alergijsku reakciju. Koristiti samo kako je naznačeno. Sastojci :  vidi pod ingredients -otisnuto na artiklu.

Kapacitet: 350 ml