OSOBNA HIGIJENA

Kompletna ponuda artikala iz osobne higijene : maramice , vlažne maramice, šamponi i tuš gelovi, lakovi, gelovi i pjene za kosu, dezodorani, oralna higijena i ostalo.

Briga o zdravlju i ljepoti kose već 20 godina, proizvodi dizajnirani od strane profesionalaca. Strast i inovacije su jezgra Vitalcare linija, kreiranih u labaratoriju od tima kemičara i biologa koji neprekidno traže vrhunske formule kako bi kreirali personalizirane tretmane za sve tipove kose.

Naturaverde Bio je kreiran u laboratorijama za istraživanje i razvoj mnogo prije nego je riječ BIO postala vezana za “trend”, zahvaljujući vještinama tima predanih stručnjaka koji su neprekidno u potrazi za potencijalnim novim formulama utemeljenim na prirodnim i organskim ekstraktima.

Nježne vlažne maramice pažljivo dizajnirane za njegu bebine kože . Čiste, omekšavaju i vlaže kožu. Bez parabena, bez alkohola, bez alergena.

Linija kvalitetnih šampona i balzama za njegu kose u ekonomičnom pakiranju od 900ml. Radi odličnog omjera kvalitete i cijene proizvodi se nalaze među vodećima u svojoj kategoriji.

Linija za modeliranje i učvršćivanje kose. Sastoji se od super hold lakova i pejne za kosu.

Delia Cosmetics obiteljska je tvrtka s poljskim kapitalom, koja od 1998. godine stvara jedinstvenu i učinkovitu kozmetiku. Kombinacija znanja, strasti i inovativnih ideja s izvornim formulama, najboljim sirovinama i inovativnom tehnologijom ključ je uspjeha ove tvrtke. To dokazuje niz prestižnih nagrada i milijune zadovoljnih kupaca širom svijeta.

Gelovi za kosu oblikovanje i učvršćivanje kose dolaze u 3 varijante ; strong , extra strong i wet look za efekt mokre kose.

Ženski dezodoransi različitih mirisa namijenjeni za svaki dan . Dolaze u praktičnom pakiranju od 75ml , savršenom za nošenje i u manjim torbicama.

Linija osvježavajućih vlažnih maramica i običnih papirnatih maramica za svakodnevnu uporabu. Dostupno u različitim mirisima : lavanda, mentol, kamilica., klasik, kids..

Tvrtak je osnovana u Istanbulu 1972. Danas je Ipek Pamuk najveći proizvođač pamučne vune u Turskoj i jedan od vodećih proizvođača pamučne vune na svijetu zahvaljujući proizvodnji izbjeljene pamučne vune, plišane pamučne vune, pamučne vune za kozmetičku upotrebu i netkanog pamučnog lana. moderni objekti u Kirklareli Luleburgaz, u koji su ulaganja dovršena 1994. Tvrtka posluje u mnogim zemljama nudeći svojim kupcima proizvode najkvalitetnijeg proizvoda od pamuka i pamuka za različite namjene, poput osnovnih potreba, kozmetike i njege beba kroz svoje marke İpek Classic , İpek Organici İpek Baby.