Jean marc

Poznati brand parfemskih voda za žene, toaletnih voda za muškarce i poklon setova prisutan na našem tržištu više od 15 godina.

Jean Marc muški dezodoransi od 150 ml prisutni na našem tržištu . Jean Marc dezodorasni vezani su za istoimenu parfemsku vodu.

Jean Marc i Concertino ženski su dezodoransi od 75 ml prisutni na našem tržištu . Jean Marc dezodorasni vezani su za istoimenu parfemsku vodu, te su sofisticiraniji , dok Concertino predstavlja klasičan dezodorans za svaki dan.

Muške toaletne vode Jean Marc nude široki spektar muških mirisa. Odaberi i ti miris koji ti najbolje odgovara : osvježavajući, zavodljivi, voćni, drvenasti ….

Jean Marc ženski poklon setovi sastoje se od parfemski voda i dezodoransa ili losiona za tijelo istoimenog parfema. Atraktivnog izgleda , čine savršeni poklon za svaku prigodu.

Atraktivni muški poklon setovi pod brandom Jean Marc sastoje se od dezodoransa u kombinaciji s after shave -om ili toaletnom vodom. Man Perfect setovi namijenjeni su sportskom tipu muškaraca, a sastoji se od dezodoransa i tuš gela.