VIKING

Turski proizvođač visoko kvalitetnih i učinkovitih sredstava za čišćenje, deterdženata i tekućih sapuna. Osnovana 1980. godine , danas tvrtka Viking izvozi u 60 zemlja svijeta. Kvaliteta, higijena, održivost i sigurnost 4 su principa na kojima se ova tvrtka temelji. , Kao “trend setter” održivosti u regiji , Viking je i višestruko nagrađivan: 2011. godine za smanjenje otpada, pametno upravljanje i korištenje prirodnih izvora, tehnologije unapređenja energetske učinkovitosti i recikliranja s “Golden Sustainability Award” , te 2014. godine “Green Point Appreciation Award” .

Viking tekući sapuni nježno čiste vaše ruke i ostavljaju ugodan miris. Dostupni su u više varijanti: đurđica/cedar, lavanda/karanfil, lavanda, nar/ cvijet breskve i dr.

Viking nudi široku paletu sredstva za pranje i čišćenje: od sredstva za čišćenje sanitarija, kuhinje, stakla, podova pa do onih za čišćenje tepiha i odstranjivanje mrlja na tkaninama . Među najzamijećenijim proizvodima na našem tržištu nalaze se super učinkovite granule za odštopavanje i sredstvo za odstranjivanje kamenca.