Look expert

Kvalitetu i učinkovitost Look Expert šampona i balzama za njegu kose prepoznali su i hrvatski potrošači, omogućujući istima visoku poziciju među vodećim proizvodima za njegu kose na našem tržištu. Šamponi dolaze u 2 varijante : za masnu kosu i regnererirajući za suhu kosu. Nalaze se u pakiranjima od 900 ml.

LOOK EXPERT BALZAM ZA KOSU 900ML

Kat.br.5908241707908

S  provitaminom B i ekstraktom svile.Regenerirajući balzam namijenjen za suhu i oštećenu kosu koja zahtjeva intenzivnu njegu. Sadrži provitamin B koji obnavlja kosu dajući joj sjaj i zdrav izgled, dok ekstrakt svile olakšava raščešljavanje kose i sprječava njenu elektriziranost. Za optimalne rezultate preporučuje se korištenje balzama u kombinaciji s Hair Expert šamponom za kosu.Način uporabe: nanijeti malu količinu balzama na mokru opranu kosu i rasporediti duž vlasi. Ostaviti da djeluje 2 minute zatim isprati s mlakom vodom.

LOOK EXPERT ŠAMPON ZA MASNU KOSU 900ML

Kat.br.5908241708097

S ekstraktom svile i koprive. Posebno namijenjen za njegu masne kose. Obogaćen ekstraktom koprive, čisti kosu dajući joj lakoću i dugotrajnu svježinu. Ekstrakt svile olakšava raščešljavanje kose i sprječava njenu elektriziranost. S nježnim pH namijenjen za osjetljivu kožu. Savršen za svakodnevnu uporabu. Način uporabe: nanijeti malu količinu šampona na mokru kosu. Nježno masirati dok se ne zapjeni. Isprati s mlakom vodom. Ponoviti ukoliko je potrebno.

LOOK EXPERT ŠAMPON ZA KOSU PROVITAMIN B/SVILA 900ML

Kat.br.5908241707915

S  provitaminom B i ekstraktom  svile Regenerirajući šampon za suhu i oštećenu kosu koja zahtjeva intenzivnu njegu. Provitamin B obnavlja kosu dajući joj sjaj i zdrav izgled, dok ekstrakt svile olakšava raščešljavanje kose i sprječava njenu elektriziranost. Za optimalne rezultate preporučuje se korištenje šampona u kombinaciji s Hair Expert balzamom za kosu.Način uporabe: nanijeti malu količinu šampona na mokru kosu. Nježno masirati dok se ne zapjeni. Isprati s mlakom vodom. Ponoviti ukoliko je potrebno.