Panona

Iako je prvi mlin na parni pogon izgrađen u Sremskoj Mitrovici još početkom 20. stoljeća, brand Panona postoji tek od 2006. godine. Naime, Panona tjestenina proizvodi se u potpuno automatiziranoj tvornici. Proizvođač, Mitisides Point iz Sremske Mitrovice ,Srbija, uz dva mlina velikih kapaciteta, u vlasništvu ima i prvoklasnu pekaru i tri maloprodajna objekta. Iz širokog asortimana visokokvalitetnih mlinskih i pekarskih proizvoda, svježe i sušene tjestenine koje ova tvrtka proizvodi , na hrvatskom tržištu prisutni su: Panona tjestenina i Panona durum tjestenina.

Durum tjestenina proizvodi se od najkvalitetnije talijanske durum krupice. Zadovoljava najviše standarde zdrave ishrane, s idealnom ravnotežom bjelančevina i ugljikohidrata. Budući da spada u najzdravije i najhranjivije namirnice, jedan je od osnovnih sastojaka mediteranskog načina ishrane.

Panona tjestenina proizvodi se od merkantile pšenice mekog zrna sa zlatnih panonskih polja uz dodatak talijanske durum pšenice koja onemogućava raskuhavanje. Bezmasna je, hranjiva i ukusna.Panona proizvodi imaju optimalan odnos cijene i kvalitete.