OČI

Kako u prošlosti tako i danas , oblikovanje i uređivanje obrva i trepavica ima veoma važnu ulogu u lijepom izgledu. Tu vam u pomoć dolazi Depend, koji u svojoj ponudi nudi pregršt proizvoda: od umjetnih trepavica od prirodne dlake , boja za obrve i trepavice do pomada za obrve te ostalih trendy proizvoda za uređivanje vašeg pogleda.

Depend trimer za obrve

Kat.br. 7391715047675

Sadrži: trimer, 2 nastavka , četkica za čišćenje

Trimer savršeno  krati i oblikuje obrve bez bolnog čupanja.

Hipoalergena oštrica od nehrđajućeg čelika.Uklanja neželjene dlačice s lica, vrata, pazuha, bikini zone i sl.Jednostavan za uporabu bilo gdje i u bilo koje vrijeme.

Depend perfect eye uvijač za trepavice

Kat.br. 7391715049501

Depend perfect eye uvijač za trepavice

Depend pinceta perfect eye

Kat.br.7391715049532

Depend kosa pinceta – posebno dizajnirana pinceta od nehrđajućeg čelika za oblikovanje obrva. Zahvaljujući kosom savijanju pruža optimalno prijanjanje te omogućuje savršenu preciznost i učinkovito uklanjanje dlačica.

Depend duo četkica za obrve

Kat.br.7391715049563

Pakiranje sadrži : 1 duo četkicu

Najbolji alat za tvoje obrve.Depend duo četkica savršena je za nanošenje Depend pomade- kreme u boji za  obrve . Koristite kosi kist za nanošenje boje, a  cilindričnu četkicu za raščešljavanje obrva i  ravnomjerno razmazivanje boje

Depend umjetne trepavice no.4 Sienna

Kat.br. 7391715047736

DEPEND UMJETNE TREPAVICE no.01, 02,04

Oblikovane za savršeno prijanjanje. Izrađene od prirodne dlake. S ljepilom. Napomena : nakon aplikacije ljepilo postaje bezbojno. VAŽNO! Trepavice mogu izgledati identično, no postoji lijeva i desna.

Pakiranje sadrži: 1 par umjetnih trepavica i 1x1g ljepila za umjetne trepavice u tubi

Način uporabe:

  1. Pažljivo odstraniti umjetne trepavice s plastičnog podloška pomoću pincete
  2. Prvo provjerite da li umjetne trepavice imaju odgovarajuću širinu. Ako prelaze vaše, skratite ih.
  3. Nanesite malu količinu ljepila na unutarnji dio ruke, zatim umočite korijen trepavica u ljepilo. Pomoću pincete nanesite ih na kapak blizu korijena vaših prirodnih trepavica.
  4. Držati trepavice 5-10 sekundi , dok se ljepilo ne osuši
  5. Sada možete normalno nanijeti svoj make-up

Za odstranjivanje umjetnih trepavica: koristiti Depend make-up odstranjivač šminke s očiju s uljem kako bi uklonili sve ostatke ljepila

Depend umjetne trepavice perfect eye Linnea

Kat.br. 7391715050071

Depend umjetne trepavice perfect eye Linnea

Depend ljepilo za trepavice crno

Kat.br. 7391715091029

Depend ljepilo za trepavice crno

Brzo-sušeće crno ljepilo vrlo je postojano, drži  čvrsto umjetne trepavice od jutra do večeri. Depend ljepilo za trepavice crno je savršene konzistencije, s uskim vrhom za jednostavno nanošenje. Preporučeno za intenzivniji izgled, ako želite naglasiti smoky-eye make up. Ljepilo je vodootporno, odmah prijanja, i nije ljepljivo nakon sušenja. Proizvod je bez lateksa